Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Καταλληλότερος για πρόεδρος ο Μποντίρογκα- Ψεύτης και κλέφτης ο Τζόρτζεβιτς”!

Γιαννακόπουλος: “Καταλληλότερος για πρόεδρος ο Μποντίρογκα- Ψεύτης και κλέφτης ο Τζόρτζεβιτς”!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε τα πυρά του στον Μπερτομέου, ανέφερε ότι ο Μποντίρογκα είναι ο καταλληλότερος για την προεδρός της Ευρωλίγκας και έριξε βόμβες για τον Τζόρτζεβιτς: "Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει".

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραχώρησε συνέντευξη στο dnevnadozakosarke.com.

Η συνέντευξη δόθηκε πριν από αρκετές μέρες.

«Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και δικαστές που δωροδοκούνται είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος  και πρόσθεσε:

 “Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια, και αφού τόνισε πως ο καταλληλότερος για την θέση του ισχυρού άνδρα της Euroleague είναι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Γιαννακόπουλος στράφηκε εναντίον του Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version