Θετική είναι η πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Χρήστου Δώνη, ο οποίος οδεύει προς ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, όπου του μεταφέρθηκε η πρόθεση του συλλόγου να τον διατηρήσει στις τάξεις του, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του και την συνεισφορά του σε μια μαρτυρική σεζόν.

Ο μεν Δώνης ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του, έστω και μετά από μια άκρως δύσκολη σεζόν, παραμένει ο Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτόν δεν έχει ανοίξει «δίαυλο» επικοινωνίας με άλλους συλλόγους. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αύξηση στις αποδοχές του, η οποία έγινε δεκτή.

Οι «πράσινοι» είχαν πρόθεση να δώσουν περισσότερα χρήματα στον Δώνη, καθώς στη διοίκηση«ζύγισαν» τα δεδομένα που υπάρχουν μετά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν τόσο με την υπόθεση του 24χρονου, όσο και με την αντίστοιχη του Λουντ.

Οι δύο πλευρές φέρεται να είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστούν ορισμένα νομικά ζητήματα και εμπόδια που έχουν -μεταξύ άλλων- προκύψει και από τις συνθήκες μεταγραφικών περιορισμών.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS