ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαθαίνει τον πρώτο του αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Τι συνέβη στα ματς της 25ης αγωνιστικής και ποιες ομάδες θα παλέψουν στο φινάλε για την όγδοη θέση που οδηγεί πάνω στην ομάδα του Πασκουάλ.

Μαθαίνει τον πρώτο του αντίπαλο ο Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη διεξήχθη το μεγαλύτερο μέρος της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται την Παρασκευή κόντρα στην ΑΕΚ.

Από τα σημερινά ματς ξεκαθάρισε ουσιαστικά το «τοπίο» σχετικά με την όγδοη θέση και τους «μνηστήρες» της, ένας εκ των οποίον θα βρει στον διάβα του τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση των play-offs.

Όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα, στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική της regular season, θα δώσουν μεταξύ τους μάχη για την όγδοη θέση ο Κολοσσός Ρόδου με τον Άρη. Όποια ομάδα από τις δύο νικήσει, τότε θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα play-offs και θα βρει μπροστά του την ομάδα του Πασκουάλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής έχουν οριστεί ίδια ημέρα και ώρα (13/5, 17:00), με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο, έχοντας το νου του στο ματς Κολοσσός – Άρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...