ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαραβάκο και Καραγκούνη σκέφτεται ο Παϊρότζ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παϊρότζ και οι συνεργάτες του σκέφτονται να αξιοποιήσουν στο κλαμπ, ποδοσφαιρικές... σημαίες του Παναθηναϊκού.

Σαραβάκο και Καραγκούνη σκέφτεται ο Παϊρότζ

Ο οικονομικός έλεγχος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν αυτή περάσει στα χέρια του Παϊρότζ, «τρέχει» και άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στις 30 Ιουνίου. Ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του, πάντως, βλέπουν την επόμενη μέρα για το τριφύλλι και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις για τη στελέχωση της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του Παϊρότζ είναι να φτιάξει μια ομάδα, η οποία εκτός από τεχνοκράτες σε σημεία – κλειδιά, θα έχει και ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Σαραβάκος, που βρίσκεται ήδη στο τριφύλλι, είναι ο άνθρωπος που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παϊρότζ και να τον κάνει περισσότερο ενεργό εντός της ομάδας. Μάλιστα, ο Ταϊλανδός σκέφτεται τον μεγάλο «Μητσάρα» της Παναθηναϊκής οικογένειας για πρόεδρο. Βέβαια, είναι άγνωστο αν ο ίδιος ο Σαραβάκος θα ήθελε κάτι τέτοιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μυαλό του Παϊρότζ και των συνεργατών του είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο τυπάρας αποτελεί κι αυτός μια ξεχωριστή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό, με βάση της πληροφορίες μας, να του γίνει πρόταση για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...