ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Αισιοδοξία για Δώνη, δύσκολο του Λουντ

Σήμερα το ραντεβού του Παναθηναϊκού με τους Χρήστο Δώνη και Ρόμπιν Λουντ. Ποια τα δεδομένα για τις υποθέσεις τους.

Αισιοδοξία για Δώνη, δύσκολο του Λουντ

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο θέμα των συμβολαίων, έχοντας δυνατότητα για δύο κινήσεις ανανέωσης για ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών, σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση.

Οι «εκλεκτοί» είναι οι Ρόμπιν Λουντ και Χρήστος Δώνης, δύο ποδοσφαιριστές που πάλεψαν αρκετά τη φετινή χρονιά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και σήμερα, οι «πράσινοι» αναμένεται να πραγματοποιήσουν τα καθοριστικά ραντεβού.

Για την υπόθεση του Δώνη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία, καθώς ο Παναθηναϊκός φέρεται να προτίθεται να αυξήσει το ποσό για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέτος κλήθηκε να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ, που του ήταν άγνωστη πρότερα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Λουντ, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και δυσκολότερα, σε σχέση με τον Δώνη. Ο Φινλανδός είναι δεμένος με την ομάδα και θα ήθελε να παραμείνει, όμως φέρεται να ζητά διπλασιασμό των αποδοχών του. Τα χρήματα αυτά δύσκολα θα τα πάρει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο αποψινό ραντεβού θα κριθούν πολλά, με τους «πράσινους» να ελπίζουν σε υποχωρήσεις από την πλευρά του Φινλανδού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...