ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Τα είπαν ξανά Αλαφούζος – Παϊρότζ, έρχεται ο Γκραντ

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αλαφούζου και Ταϊλανδού επιχειρηματία. Τι φέρεται να συζήτησαν.

Τα είπαν ξανά Αλαφούζος - Παϊρότζ, έρχεται ο Γκραντ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, με τους Γιάννη Αλαφούζο και Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ να έρχονται εκ νέου σε επαφή, μέσω τηλεφώνου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη».

Το κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών κινήθηκε γύρω από τη μεταβίβαση των μετοχών και τις λεπτομέρειες γύρω από την εν λόγω ενέργεια που ουσιαστικά θα «σφραγίσει» την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τέθηκε επί τάπητος η περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου, καθώς όπως φαίνεται, η επιστροφή του 44χρονου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι κοντά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν τοις άλλοις, θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η άφιξη του Αβράαμ Γκραντ στην Ελλάδα, με τον Ισραηλινό να έχει ρόλο ενασχόλησης στα τρέχοντα ζητήματα και παράλληλα ενημέρωσης του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...