ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Νέα για τα επερχόμενα PC Games στην έκθεση Ε3 2018

Το PC Gaming Show έρχεται για άλλη μια χρονιά στο Los Angeles και την μεγάλη έκθεση.

Νέα για τα επερχόμενα PC Games στην έκθεση Ε3 2018

Η έκθεση Ε3 είναι κάθε χρονιά στο επίκεντρο της βιομηχανίας του gaming και λαμβάνει χώρα στο Los Angeles των ΗΠΑ.

Εκεί, όλες οι εταιρείες ενημερώνουν τους καταναλωτές για τα παιχνίδια που ετοιμάζουν για τους επόμενους μήνες και παρουσιάζουν και τα πρώτα σχετικά trailers.

Το PC Gaming Show είναι ένα από τα shows που διεξάγονται στην έκθεση και εστιάζει στα games που έρχονται σε προσωπικούς υπολογιστές. Διαβάστε, με ένα click στο σύνδεσμο που ακολουθεί, τι περιμένουμε φέτος από την ειδική αυτή εκδήλωση, αλλά και από την έκθεση Ε3 2018 γενικότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE