ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μέσα» ο Τζέιμς, εκτός ο Ντένμον στο ρόστερ της Basket League

Δεύτερη αλλαγή για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έβαλε τον Μάικ Τζέιμς στη θέση του Μάρκους Ντένμον στο ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Μέσα» ο Τζέιμς, εκτός ο Ντένμον στο ρόστερ της Basket League

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε τη δεύτερη αλλαγή που του επιτρέπεται στο ρόστερ της Basket League, καθώς μετά τον Ματ Λοτζέσκι που πήρε τη θέση του Κένι Γκάμπριελ, ο Καταλανός έβαλε τον Μάικ Τζέιμς στη θέση του Μάρκους Ντένμον.

Πλέον οι ξένοι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι οι εξής έξι: Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάικ Τζέιμς, Ματ Λοτζέσκι, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον και Τζέιμς Γκιστ, με τον Πασκουάλ να έχει δικαίωμα για ακόμη μια αλλαγή πριν τα πλέι οφ.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει τρίτη αλλαγή κι αν υπάρξει προοπτική εισόδου και του Άντριαν Πέιν στο ρόστερ που θα διεκδικήσει το repeat στα πρωταθλήματα στην Basket League.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...