ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες κινήσεις του Νταμπίζα με την επιστροφή του

Αναλαμβάνει δράση ο Νταμπίζας, ποια είναι τα πρώτα «βήματα» που θ' ακολουθήσει.

Οι πρώτες κινήσεις του Νταμπίζα με την επιστροφή του

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα που θα ανοίξει τον δρόμο για μεταγραφές και ανακοινώσεις.

Ο 44χρονος έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τα ζητήματα του Παναθηναϊκού, ωστόσο με τον ερχομό του στην Αθήνα θα μπει απευθείας στα… βαθιά. Αρχικά, όπως φαίνεται, θα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη της ενημέρωσης των ποδοσφαιριστών για τους μισθούς και τις οφειλές, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τρίτη.

Πλην τούτου, ο Νταμπίζας θα τρέξει για τα θέματα των ανανεώσεων, καθώς ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό. Στις 23 Μαΐου, η ΕΠΟ θα συνεδριάσει για την επικύρωση της αλλαγής της ποινής υποβιβασμού αλλά και των ποινών που προβλέπονται στη μετατροπή της (αφαίρεση βαθμών, περιορισμοί στις μεταγραφές), άρα ο Νταμπίζας θα πρέπει να προλάβει να διευθετήσει όσες περισσότερες ανανεώσεις μπορεί μέχρι τότε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς στο Κορωπί επικρατεί κλίμα δυσπιστίας από τις συνεχόμενες αναβολές ενημερώσεων και πληρωμών, ωστόσο ο Νταμπίζας, επιστρέφοντας στο πόστο του, αναμένεται να δώσει «μάχη» για να πετύχει εξ αρχής όσο το δυνατόν περισσότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.