ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες κινήσεις του Νταμπίζα με την επιστροφή του

Αναλαμβάνει δράση ο Νταμπίζας, ποια είναι τα πρώτα «βήματα» που θ' ακολουθήσει.

Οι πρώτες κινήσεις του Νταμπίζα με την επιστροφή του | panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα που θα ανοίξει τον δρόμο για μεταγραφές και ανακοινώσεις.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 44χρονος έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τα ζητήματα του Παναθηναϊκού, ωστόσο με τον ερχομό του στην Αθήνα θα μπει απευθείας στα… βαθιά. Αρχικά, όπως φαίνεται, θα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη της ενημέρωσης των ποδοσφαιριστών για τους μισθούς και τις οφειλές, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τρίτη.

Πλην τούτου, ο Νταμπίζας θα τρέξει για τα θέματα των ανανεώσεων, καθώς ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό. Στις 23 Μαΐου, η ΕΠΟ θα συνεδριάσει για την επικύρωση της αλλαγής της ποινής υποβιβασμού αλλά και των ποινών που προβλέπονται στη μετατροπή της (αφαίρεση βαθμών, περιορισμοί στις μεταγραφές), άρα ο Νταμπίζας θα πρέπει να προλάβει να διευθετήσει όσες περισσότερες ανανεώσεις μπορεί μέχρι τότε.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς στο Κορωπί επικρατεί κλίμα δυσπιστίας από τις συνεχόμενες αναβολές ενημερώσεων και πληρωμών, ωστόσο ο Νταμπίζας, επιστρέφοντας στο πόστο του, αναμένεται να δώσει «μάχη» για να πετύχει εξ αρχής όσο το δυνατόν περισσότερα.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close