ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Ντένμον «κόπηκε», αλλά δεν… έφυγε

Η σκέψη του Πασκουάλ για την αλλαγή Τζέιμς - Ντένμον και οι πιθανότητες παραμονής του δεύτερου στην ομάδα.

Ο Ντένμον «κόπηκε», αλλά δεν... έφυγε

Την Πέμπτη, έγινε γνωστή η απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ για αντικατάσταση του Μάρκους Ντένμον με τον Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της Basket League εν όψει τελικών.  Ο Καταλανός χρησιμοποίησε με αυτόν τον τρόπο την δεύτερη από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει στο ρόστερ πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Η αντικατάσταση του Ντένμον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ίδιος τίθεται αυτομάτως προς αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος πάλεψε σκληρά για τη θέση του στην ομάδα μετά την έλευση του Τζέιμς. Κάτι που δεν αποκλείεται να του δώσει «εισιτήριο» για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι αποφάσεις πάντως αναμένεται να παρθούν μετά το τέλος των πλέι οφ, όπου και θα γίνει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν. Για την ώρα, ο Πασκουάλ έχει περιθώριο μέχρι την τρίτη ώστε να αποφασίσει για το αν θα υπάρξει τρίτη αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.