ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού Δώνη – Νταμπίζα

Ο Γιώργος Δώνης θα τα πει την ερχόμενη εβδομάδα με τον Νίκο Νταμπίζα για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Ραντεβού Δώνη – Νταμπίζα

Σε αναμονή της επιστροφής του Νίκου Νταμπίζα από το εξωτερικό βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, με τον 44χρονο να πιάνει άμεσα δουλειά γυρίζοντας από τη Σκωτία, τρέχοντας τα «καυτά» θέματα της πράσινης επικαιρότητας, όπως η ενημέρωση για τους μισθούς, οι ανανεώσεις και ο νέος προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νταμπίζας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος προβάλλει ως το φαβορί για τη θέση του προπονητή που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι δύο άνδρες θα τα πουν την Τρίτη ή την Τετάρτη, θέτοντας επί τάπητος λεπτομέρειες που αφορούν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό.

Οι ενδείξεις τείνουν προς τη θετική πλευρά, όσον αφορά την κατάληξη της ιστορίας με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην ομάδα που δοξάστηκε τη δεκαετία του ’90, ωστόσο το επικείμενο ραντεβού με τον Νταμπίζα θα φανερώσει αρκετά για την πορεία του θέματος.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ 14.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...