Ο ιστορικός παράγοντας των «πρασίνων», Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε στην COSMOTE TV μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε αρχικά στον θάνατο του αδερφού του, Κώστα: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έχασα τον αδερφό μου που ήταν και καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και οι δύο και φτάσαμε όσο γίνεται ψηλότερα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είναι παρών σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Είναι το φάρμακό μας».

 Σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,:«Δεν έχω καμία διαφορά με τον Δημήτρη, ίσα-ίσα τον βοηθάω με την μεγάλη πείρα που έχω. Ο Δημήτρης αποδεικνύει πως είναι πιο παθιασμένος και από εμένα και από τον πατέρα του, τον Παύλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όπου υπάρχει ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλος».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην κόντρα της ομάδας με την Euroleague: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε μία υποδεέστερη διοργάνωση, αλλά κι αυτοί (σ.σ. Euroleague) κάνουν αξεπέραστο κυνηγητό στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτούν και θα πράξουν αναλόγως. Ο Παναθηναϊκός είναι για τα μεγάλα πράγματα και δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει με την Μούρθια. Θέλω και να δικαιωθεί, αλλά και να παίζει στην κορυφαία κατηγορία».