ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαντάει στο τέλος του μήνα ο Δώνης

Οι επαφές Δώνη - Νταμπίζα για τον Παναθηναϊκό είναι καθημερινές, αλλά ο Έλληνας προπονητής θα απαντήσει στο τέλος Μαϊου για το αν θα αναλάβει ή όχι την ομάδα.

Απαντάει στο τέλος του μήνα ο Δώνης

Ο Νταμπίζας αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και ήδη έχει πιάσει δουλειά, καθώς είναι σε διαρκείες επαφές με τον Γιώργο Δώνη, ενώ ετοιμάζεται και για την ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές σχετικά με τις οφειλές και τις δόσεις που εκκρεμούν.

Ο Δώνης, μπορούμε να πούμε ότι είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν πρόκειται να απαντήσει πριν το τέλος Μαϊου. Κι αυτό γιατί εκτός από προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, το κυριότερο γι αυτόν είναι να δει πως θα πάει η κατάσταση στην ομάδα, καθώς δε θέλει σε καμια περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία σε ένα κλαμπ το οποίο θα κινείται όπως τη φετινή χρονιά. Γνωρίζει ότι, ούτως ή άλλως, θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά στόχος του είναι να δημιουργήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα από την αρχή. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να επιστρέψει η υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά να μη φύγουν πολλοί ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.

Το τελευταίο θα εξαρτηθεί από τις πληρωμές στις δόσεις που θα γίνουν από την ΠΑΕ. Ακολούθως, ο Δώνης θα πάρει την απόφασή του και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της πρόσληψής του από τον Παναθηναϊκό.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.