ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπέροχο γκολ του Δώνη κόντρα στη Μπάγερν! (vid)

O Tάσος Δώνης έβαλε φωτιά στο Μόναχο, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της Στουτγκάρδης.

Υπέροχο γκολ του Δώνη κόντρα στη Μπάγερν! (vid)

Ο αδερφός του Χρήστου Δώνη αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα στη Μπάγερν και στο 42ο λεπτό χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του, έπειτα από φοβερή κούρσα και εκτέλεση!

Στο ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γκίντσεκ είχε ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό για τη Στουγκάρδη, ο Τολισό ισοφάρισε στο 21ο λεπτό για τη Μπάγερν και ο Δώνης έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 42ο λεπτό.

Δείτε το γκολ:

https://www.dailymotion.com/video/x6jdn69

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.