ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Θα παλέψουμε για το αήττητο και για τα πλέι οφ»

Το νέο blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νίκη επί της ΑΕΚ, το αήττητο σερί και τα πλέι οφ.

Μήτογλου: «Θα παλέψουμε για το αήττητο και για τα πλέι οφ»

Αναλυτικά το blog του Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ:

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στην οποία η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει αήττητη. Πρόκειται για ένα ρεκόρ ιστορικού χαρακτήρα αλλά όπως όλοι ξέρουμε τα πάντα κρίνονται στα πλέι οφ. Η αλήθεια είναι πως θέλουμε πολύ να κερδίσουμε στο Λαύριο και να καταφέρουμε να τερματίσουμε χωρίς ήττα στην κανονική περίοδο και θα παλέψουμε γι’ αυτό.

Την Παρασκευή καταφέραμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, δείχνοντας πως ανεβάζουμε στροφές εν όψει της έναρξης της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ στην κίνηση της ομάδας μας να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου μας, Γιώργου Μπαλταδώρου. Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία προσωπικά με έκανε υπερήφανο που είμαι μέλος της. Εύχομαι τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, το Λαύριο, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε πως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο από φιλάθλους που διψούν για θέαμα. Θέλουμε να παίξουμε καλά τόσο για εμάς, όσο και για να ευχαριστήσουμε εκείνους.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...