Ο Νταμπίζας αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα και ήδη έχει πιάσει δουλειά, καθώς είναι σε διαρκείες επαφές με τον Γιώργο Δώνη, ενώ ετοιμάζεται και για την ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές σχετικά με τις οφειλές και τις δόσεις που εκκρεμούν.

Ο Δώνης, μπορούμε να πούμε ότι είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν πρόκειται να απαντήσει πριν το τέλος Μαϊου. Κι αυτό γιατί εκτός από προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, το κυριότερο γι αυτόν είναι να δει πως θα πάει η κατάσταση στην ομάδα, καθώς δε θέλει σε καμια περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία σε ένα κλαμπ το οποίο θα κινείται όπως τη φετινή χρονιά. Γνωρίζει ότι, ούτως ή άλλως, θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά στόχος του είναι να δημιουργήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα από την αρχή. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να επιστρέψει η υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά να μη φύγουν πολλοί ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.

Το τελευταίο θα εξαρτηθεί από τις πληρωμές στις δόσεις που θα γίνουν από την ΠΑΕ. Ακολούθως, ο Δώνης θα πάρει την απόφασή του και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της πρόσληψής του από τον Παναθηναϊκό.

Ενότητες