ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση – Στα 2 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ενημέρωση από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις οφειλές τους, τη στιγμή που ο εκνευρισμός είναι έντονος στην ομάδα.

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση - Στα 2 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές είχαν λάβει υπόσχεση από τη διοίκηση για ενημέρωση για τις οφειλές από την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, την Παρασκευή περίμεναν τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν πήγε ποτέ στο προπονητικό κέντρο κι αυτό διότι την ενημέρωση, αλλα και τους νέους διακανονισμούς θα τους αναλάβει ο Νίκος Νταπίζας, ο οποίος θα ανακοινωθεί πιθανότατα τη Δευτέρα.

Οι παίκτες πρέπει να πάρουν το υπόλοιπο της δόσης του Δεκεμβρίου (65%), αλλά και τον Φεβρουάριο, προκειμένου να μην έχουν το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή. Το σύνολο των υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς τους παίκτες είναι στα 2 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε αν θα πληρωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο ή θα γίνουν νέοι διακανονισμοί (άγνωστο αν οι ποδοσφαιριστές θα το δεχθούν, μια και ο εκνευρισμός είναι έντονος).

 Ολα αυτά κι ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον οικονομικό έλεγχο από την πλευρά του Παϊρότζ. Θυμίζουμε ότι η τελική ημερομηνία για να γίνει γνωστό αν η ΠΑΕ θα αλλάξει χέρια ή όχι είναι στις 30 Ιουνίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.