ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Η Pan Asia θέλει και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

O Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ ενδιαφέρεται και για τον Ερασιτέχνη. Τι αναφέρει δημοσίευμα του Τύπου.

«Η Pan Asia θέλει και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τα γραφόμενα της εφημερίδας «Έθνος», η Pan Asia έχει κάνει ήδη κινήσεις και για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, λόγω του πρώτου και σημαντικότερου σκέλους του πλάνου της που αφορά την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό. Κάτι που περνά μέσα από τον έλεγχο της «μάνας του Λόχου».

Η Pan Asia φέρεται να έχει ήδη καταλήξει σε ορισμένα ονόματα τα οποία θα συγκροτήσουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο εν όψει καλοκαιριού, ώστε να αναλάβουν τα ηνία στα μέσα του καλοκαιριού. Μάλιστα το δημοσίευμα προκρίνει τα ονόματα του Βλάση Σταθοκωστόπουλου και του Πολέμη.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ενήμερος για τις κινήσεις της Pan Asia και έχει ήδη απαντήσει με τις εξαγγελίες του για ανάληψη του τμήματος βόλεϊ, αλλά και σύσσωμου του ΑΟ. Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο έλεγχος του Ερασιτέχνη αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις για το γηπεδικό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...