ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Video ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Δείτε το βίντεο που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Video ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ κοντά στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Δυο συντονισμένες επιθέσεις τα ξημερώματα της Κυριακής (13.05.2018) στα Εξάρχεια, με διαφορά πέντε λεπτών. Στόχοι το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη μάλιστα έχει καταγραφεί σε ένα video ντοκουμέντο που έχει ανέβει στο YouTube.

Το video έχει τραβηχτεί, όπως φαίνεται, από μπαλκόνι κτιρίου κοντά στο σημείο της επίθεσης. Αρχικά, ακούγονται φωνές, σειρήνες, υπάρχει κινητικότητα, ένας κάδος… φεύγει και τσουλάει στο δρόμο και προς το τέλος του βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι φωτιές που προκάλεσαν οι μολότοφ που έριξαν οι άγνωστοι κοντά στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Πηγή: newsit

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.