ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασε ο κόουτς του Κοροίβου: «Αν υπάρχει ύποπτος Έλληνας θα τον βρω και θα τον σκίσω»

Φοβερές δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Ξέσπασε ο κόουτς του Κοροίβου: «Αν υπάρχει ύποπτος Έλληνας θα τον βρω και θα τον σκίσω» | panathinaikos24.gr

Ο Κόροιβος «αυτοκτόνησε» στην τελευταία αγωνιστική, χάνοντας το ματς από τα ήδη υποβιβασμένα Τρίκαλα και παράλληλα δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να βγει στον αφρό, ρίχνοντας την ομάδα της Αμαλιάδας στην Α2.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ
Υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ 573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, ξέσπασε κατά πάντων μετά το ματς, λέγοντας τα εξής, αναφερόμενος σε υπόνοιες περί ύποπτης συμπεριφοράς των παικτών του:

«Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα, δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Εάν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Ποτέ όμως! Και αυτό είναι προσωπική υπόσχεση. Θα τον βρω. Με τους Αμερικάνους δεν έχω σχέση και δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Εάν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να ήταν ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω! Όλα τα πράγματα εδώ ήταν ανώμαλα. Σαράντα λεπτά ανώμαλο παιχνίδι. Που φταίω εγώ, ο κόσμος, το παιχνίδι του ποδοσφαίρου που φταίνε χίλια πράγματα. Αν έτσι είναι, πάλι εγώ φταίω γιατί πάλι εγώ δεν κατάλαβα. Και παίρνω μια πόλη μαζί μου. Γιατί αυτοί εδώ καταστράφηκαν. Είχαν άλλα όνειρα. Όχι μόνο οι διοικητικοί, αλλά και οι συνεργάτες μου. Είχαν άλλο όραμα για τη ζωή τους. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο και όχι αυτό το τελείωμα. Και πάλι ζητάω συγνώμη απ’ όλους. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close