ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασε ο κόουτς του Κοροίβου: «Αν υπάρχει ύποπτος Έλληνας θα τον βρω και θα τον σκίσω»

Φοβερές δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Ξέσπασε ο κόουτς του Κοροίβου: «Αν υπάρχει ύποπτος Έλληνας θα τον βρω και θα τον σκίσω»

Ο Κόροιβος «αυτοκτόνησε» στην τελευταία αγωνιστική, χάνοντας το ματς από τα ήδη υποβιβασμένα Τρίκαλα και παράλληλα δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να βγει στον αφρό, ρίχνοντας την ομάδα της Αμαλιάδας στην Α2.

Ο κόουτς του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, ξέσπασε κατά πάντων μετά το ματς, λέγοντας τα εξής, αναφερόμενος σε υπόνοιες περί ύποπτης συμπεριφοράς των παικτών του:

«Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα, δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Εάν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Ποτέ όμως! Και αυτό είναι προσωπική υπόσχεση. Θα τον βρω. Με τους Αμερικάνους δεν έχω σχέση και δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.758 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να ήταν ύποπτος θα τον βρω και θα τον σκίσω! Όλα τα πράγματα εδώ ήταν ανώμαλα. Σαράντα λεπτά ανώμαλο παιχνίδι. Που φταίω εγώ, ο κόσμος, το παιχνίδι του ποδοσφαίρου που φταίνε χίλια πράγματα. Αν έτσι είναι, πάλι εγώ φταίω γιατί πάλι εγώ δεν κατάλαβα. Και παίρνω μια πόλη μαζί μου. Γιατί αυτοί εδώ καταστράφηκαν. Είχαν άλλα όνειρα. Όχι μόνο οι διοικητικοί, αλλά και οι συνεργάτες μου. Είχαν άλλο όραμα για τη ζωή τους. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο και όχι αυτό το τελείωμα. Και πάλι ζητάω συγνώμη απ’ όλους. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.