ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στροφή στον Κολοσσό για τον Παναθηναϊκό

Μετά το απόλυτο νικών στην κανονική περίοδο και το εντυπωσιακό πέρασμα από το Λαύριο, άπαντες στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο εναρκτήριο ματς των πλει οφ κόντρα στον Κολοσσό.

Στροφή στον Κολοσσό για τον Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι” θέλουν να μπουν νικηφόρα στη διαδικασία και να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την… τελική ευθεία για τον μοναδικό τίτλο για φέτος, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία άρχισε σήμερα με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλοτς τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό (16/5).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.