ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέρδεμα στην Basket League με την τελική βαθμολογία

Η ένσταση του Προμηθέα που αλλάζει τις ισορροπίες.

Μπέρδεμα στην Basket League με την τελική βαθμολογία

Ο ΕΣΑΚΕ είχε γνωστοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες το πρόγραμμα των play-offs, ωστόσο τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ένσταση του Προμηθέα, θέτουν για λίγο σε αναμονή το πρόγραμμα για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ο Προμηθέας έκανε ένσταση διατυπώνοντας ότι η Κύμη θα έπρεπε να βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και όχι το Λαύριο, κάτι που θα λυθεί στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (15/5). Το Δ.Σ θα εξετάσει το αίτημα του Προμηθέα και θα προβεί στην επικύρωση της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά, η εν λόγω ενέργεια δεν θα μετατρέψει κάτι όσον αφορά τον πρώτο αντίπαλο του Παναθηναϊκού (Κολοσσός) αλλά ίσως μετατρέψει το αρχικό πρόγραμμα διεξαγωγής των αναμετρήσεων στα play offs.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Το πλήρες πρόγραμμα της Α΄Φάσης των Play Offs της STOIXIMAN.GR Basket League θα ανακοινωθεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου στην αυριανή (15/5) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...