ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο «κλαμπ» των αήττητων Παναθηναϊκός και Πασκουάλ!

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για την αήττητη πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή Basket League αλλά και για τις αντίστοιχες επιδόσεις του Τσάβι Πασκουάλ.

Στο «κλαμπ» των αήττητων Παναθηναϊκός και Πασκουάλ!

Αναλυτικά η αναφορά του ΕΣΑΚΕ:

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε από το Λαύριο στην τελευταία αγωνιστική και έγινε η 2η ομάδα στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League και η 7η από καταβολής Α’ Εθνικής που τελειώνει αήττητη την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος.

Είχαν προηγηθεί…

*Η ΑΕΚ του 1968 με 22-0

*Ο Ολυμπιακός του 1976 με 22-0

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο Άρης του 1986 με 26-0

*Ο Άρης του 1987 με 18-0

*Ο Άρης του 1988 με 18-0

*Ο Ολυμπιακός του 2011 με 26-0.

*Σημειώνοντας 37 πόντους στη 2η περίοδο, ο Παναθηναϊκός Superfoods ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση. 37 είχε και ο Ολυμπιακός στην 3η περίοδο του παιχνιδιού του στην Ήλιδα κόντρα στον Κόροιβο.

*Οι 32 ασίστ αποτελούν ρεκόρ περιόδου για τον Παναθηναϊκό Superfoods που είχε 29 στο παιχνίδι του στα Τρίκαλα, όχι όμως και συνολικά του Πρωταθλήματος αφού από 33 είχαν το Λαύριο Megabolt στη 15η και το Ρέθυμνο Cretan Kings στην 24η αγωνιστική.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Τσάβι Πασκουάλ διατήρησε το αήττητο του στην κανονική περίοδο του ελληνικού Πρωταθλήματος. Μετράει πλέον 49/49. Με τα 49 παιχνίδια του μάλιστα, έγινε ο 3ος στην ιστορία του Παναθηναϊκού Superfoods μετά τους Ομπράντοβιτς και Σούμποτιτς, προσπερνώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη που κοουτσάρισε τους “πράσινους” στην κανονική περίοδο 48 φορές.

*Διπλό επίτευγμα για τον Νίκο Παππά. Έφτασε τις 400 ασίστ και ξεπέρασε τα 500 ριμπάουντ.

*Ο Μάικ Τζέιμς “άγγιξε” το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan.gr Basket League έχοντας οχτώ ασίστ, μία λιγότερη από από το ντεμπούτο του στην κατηγορία ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2014-15 κόντρα στον Πανιώνιο Βίκος Cola. Με αυτές τις οχτώ ασίστ ο Αμερικανός ξεπέρασε τις 100.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.