Η εβδομάδα που ήρθε αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μέτωπα που απασχολούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία κινείται σε ρυθμούς… Pan Asia, έστω κι αν τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση Παϊρότζ – Αλαφούζου έχουν καθυστερήσει.

Στην Pan Asia δείχνουν να μην βιάζονται, με τους εκπροσώπους του fund να τονίζουν ότι καταλαβαίνουν την αγωνία των οπαδών, δίχως ωστόσο να θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Εντός εβδομάδας πάντως αναμένεται να μπουν σε μια σειρά ορισμένα ζητήματα που αφορούν άμεσα το τριφύλλι, όπως είναι ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, ο οποίος θα δείξει εάν θα καταστεί εφικτή η συνέχεια υπό τη σκέπη της Pan Asia.

Μάλιστα, το επενδυτικό σχήμα που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ εκφράζει την αισιοδοξία του για το γεγονός πως στις 15 Ιουνίου ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί. Παράλληλα, η Pan Asia αναμένεται να τοποθετήσει τοποτηρητή στην Ελλάδα, ώστε να ενημερώνεται άμεσα ο Παϊρότζ για τις εξελίξεις στο διάστημα του ελέγχου, ενώ εντός εβδομάδος αναμένεται να πιάσει και επισήμως δουλειά και ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο 44χρονος θα αναλάβει σε πρώτη φάση, θέματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης όπως είναι τα συμβόλαια που λήγουν αλλά και οι πληρωμές.