ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέμα και στην Ισπανία το αήττητο του Παναθηναϊκού (pic)

To 26-0 που έκανε ο Παναθηναϊκός στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ έγινε θέμα και στην Ισπανία.

Θέμα και στην Ισπανία το αήττητο του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Παναθηναϊκός του Τσάβι Πασκουάλ έκλεισε μια τέλεια κανονική περίοδο», είναι ο τίτλος του θέματος που φιλοξενεί η El Mundo Deportivo.

Στο άρθρο οι Ισπανοί γράφου: “O  Παναθηναϊκός κέρδισε με μεγάλη άνεση στο Λαύριο με 111-57 και πέτυχε κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τότε, να τελειώσει αήττητος την κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός προπονητής, Τσάβι Πασκουάλ οδήγησε την ομάδα της Αθήνας σε ρεκόρ 26-0, που του επέτρεψε να τελειώσει πρώτος την κανονική περίοδο με τέσσερις νίκες διαφορά από τον Ολυμπιακό που είχε ρεκόρ 22-4. Είναι η όγδοη φορά που ομάδα τερματίζει αήττητη την κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος”.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.