ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νταμπίζας ενημέρωσε πως θέλει να δει τους παίκτες

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει την Πέμπτη και είπε στη διοίκηση να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές να μη φύγουν προκειμένου να τους μιλήσει

Ο Νταμπίζας ενημέρωσε πως θέλει να δει τους παίκτες

Θεωρητικά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έμπαιναν σε διαδικασία… διακοπών, καθώς σήμερα έλαβε χώρα η τελευταία προπόνηση της φετινής σεζόν. Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας θα παρατείνει για δύο ακόμη ημέρες τη διαμονή τους στην Αθήνα.

Ο Νταμπίζας έστειλε «σήμα» στη διοίκηση ώστε να ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές για την άφιξή του στην Ελλάδα (έρχεται την Πέμπτη) και να τον περιμένουν, προκειμένου να τους μιλήσει για το «καυτό» θέμα των πληρωμών, με την ελπίδα πως θα βρεθεί μια πιο προσεγγίσιμη λύση για το ζήτημα.

Όπως φαίνεται, στο μυαλό του Νταμπίζα κυριαρχεί η… πρόληψη χειρότερων καταστάσεων, καθώς πιθανότατα ο 44χρονος θα ενημερώθηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για τη στάση και τις αντιρρήσεις που είχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην πρόταση που άκουσαν νωρίτερα από τον ίδιο, αναφορικά με τους μισθούς του Δεκέμβρη, του Φλεβάρη και του Μάη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νταμπίζας προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα, ώστε να μην αντιμετωπίσει η ομάδα καταστάσεις που περιλαμβάνουν μαζικές αποχωρήσεις μέσω προσφυγών…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...