Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέλαβε να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές στην σημερινή -τελευταία για τη φετινή σεζόν- προπόνηση στο Κορωπί, όσον αφορά το «καυτό» θέμα των πληρωμών και των οφειλόμενων της ΠΑΕ προς το «πράσινο» ρόστερ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Παναθηναϊκού, στη συνάντηση, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε την εξής πρόταση στους παίκτες: Να τους καταβληθεί άμεσα, μέχρι την Πέμπτη, το 50% των οφειλομένων μισθών του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη και τα υπολειπόμενα χρήματα να διευθετηθούν μέσω επιταγής με λήξη την 10η Ιουνίου. Όσο για τους μισθούς του Μαΐου, οι παίκτες έμαθαν ότι θα υπάρξει νέα συζήτηση για το πότε θα τακτοποιηθεί και αυτό το ζήτημα.

Όσο για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών; Σύμφωνα με την ενημέρωση του Παναθηναϊκού,  οι παίκτες είδαν με καλό μάτι το πρώτο σκέλος που αφορούσε τους μισθούς του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη, ωστόσο έδειξαν αρκετή επιφυλακτικότητα για τους μισθούς του Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκαν τις επιταγές που τους έδωσε η διοίκηση.