ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορεί να ξαναμιλήσουμε με Αλαφούζο ή με το νέο ιδιοκτήτη για το Athens Alive»

Νέα δεδομένα στην περίφημη υπόθεση του Athens Alive και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζει ο εκπρόσωπος της redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, με μήνυμά του στο twitter.

«Μπορεί να ξαναμιλήσουμε με Αλαφούζο ή με το νέο ιδιοκτήτη για το Athens Alive»

«Κάναμε μια πρόταση στον κ. Αλαφούζο. Αποφάσισα να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε ξανά, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Είμαστε ακόμη έτοιμοι μιλήσουμε και με τον ανταγωνιστή υποψήφιο μέτοχο, αν καταφέρει να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό. Το Athens Alive θα ήταν ένα καταπληκτικό σπίτι για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του», ανέφερε στο Twitter.

We made an offer to Mr A. He decided to go in another direction. We are ready to talk again but we respect his decision. We are also ready to talk to the rival bidder if he successfully acquires PAO. Athens Alive would make a great home for the club and fans.

— Mark Alexander #FBPE (@markpalexander) May 15, 2018

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...