ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Πουλάει πάγο σε Εσκιμώους: Ο δαιμόνιος Έλληνας που θέλει να νικήσει το Facebook

Ξεκίνησε απένταρος και έχει φτάσει σε σημείο να διαχειρίζεται μια μυθική περιουσία και να τα "βάζει" με τον κολοσσό που λέγεται facebook.

Πουλάει πάγο σε Εσκιμώους: Ο δαιμόνιος Έλληνας που θέλει να νικήσει το Facebook

Σε ισχυρό αντίπαλο που μπορεί να κοντράρει στα… ίσα τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ εξελίσσεται ο ομογενής μεγαλοεπενδυτής της Σίλικον Βάλεϊ, Τζέισον Καλακάνης! Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος ξεκίνησε αδέκαρος και με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο κατάφερε να βγάλει εκατομμύρια, αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο φιλοδοξεί να «κατατροπώσει» το facebook!

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE