ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνέχεια στο ΟΑΚΑ για το «One Team» – Basketball is Everywhere (vid+pics)

Aθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas επισκέφτηκαν την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, γνώρισαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, κάνοντας προπόνηση μαζί τους.

Συνέχεια στο ΟΑΚΑ για το «One Team» - Basketball is Everywhere (vid+pics)

Tο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, συμμετέχει για τέταρτη χρονιά, συνεχίστηκε την Τετάρτη (9/5) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas επισκέφτηκαν την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, γνώρισαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, κάνοντας προπόνηση μαζί τους.

Επρόκειτο για μια επίσκεψη την οποία διασκέδασαν άπαντες, ειδικά οι αθλητές της ομάδας  Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, οι οποίοι έδειξαν να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Επίσης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfοοds μίλησαν στους αθλητές που τους επισκέφτηκαν για τη σημασία του αθλητισμού και της ομαδικότητας και τους μοίρασαν δώρα από τους χορηγούς μας. Συγκεκριμένα η Superfoods τους προσέφερε αθλητικά παπούτσια, η Adidas ρούχα, η Toyo ελαστικά για το όχημα που τους μεταφέρει, το The Mall Athens εισιτήρια για τα Village Cinemas, το ΑΚΤΙΝΑ Travel Group ένα tour με λεωφορεία ώστε να επισκεφτούν αξιοθέατα, το viva.gr εισιτήρια θεάτρου και η ΝΙΚΑΣ προϊόντα της.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο αθλητισμός φέρνει την παρέα μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε ωραίες φιλίες, να περνάτε όμορφα, να γεμίζετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας και στο τέλος της ημέρας να δημιουργήσετε δυνατές φιλίες που μπορούν να κρατήσουν για το υπόλοιπο της ζωής σας», τους είπε μεταξύ άλλων, ο One Team Ambassador, της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα!  Είναι πολύ θετικό και για τις δύο πλευρές  να περνάμε χρόνο με τους αθλητές των Special Olympics Hellas. Από τη μία πλευρά παίζουν με κορυφαίους αθλητές αλλά από την άλλη, εμείς, παίζουμε με κορυφαίους ανθρώπους. Είναι κάτι ξεχωριστό και μπορείς να νιώσεις τον ενθουσιασμό τους για το μπάσκετ και την αγνή αγάπη τους για το άθλημα. Και οι επαγγελματίες αθλητές αγαπούν φυσικά το μπάσκετ  αλλά υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον τρόπο που παίζουν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, παίζουν αποκλειστικά λόγω της αγάπης τους για το άθλημα».

Από την πλευρά του, ο πρέσβυς και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κύριος Διονύσιος Κοδέλλας, τόνισε: «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου αφήνει συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι αφήνει στους αθλητές μας την αίσθηση ότι έχουν ενταχθεί. Έβλεπα τον ενθουσιασμό τους κάθε φορά που ήταν να έρθουν στο πρόγραμμα, όλες αυτές τις εβδομάδες που έχουν ενταχθεί μαζί σας στο One Team. Είμαστε πανευτυχείς γιατί μια τέτοια μεγάλη ομάδα μας έχει “υιοθετήσει”. Σήμερα έχουμε έρθει και θα δούμε τους αθλητές μας να παίζουν με τους αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods, να τους γνωρίσουν και να μιλήσουν μαζί τους. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω πως ανάμεσα σε όλα αυτά που κάνει ο Παναθηναϊκός Superfoods για εμάς, είναι και το ότι έχει παρακινήσει τους δικούς του χορηγούς να γίνουν και δικοί μας και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...