ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελικός Europa League και μετά… Κορωπί για Νταμπίζα

«Στάση» στη Λυών πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τελικός Europa League και μετά... Κορωπί για Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στη Λυών της Γαλλίας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον αποψινό τελικό του Europa League μεταξύ της Μαρσέιγ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 44χρονος θα δει το μεγάλο ματς και από αύριο θα σηκώσει και επισήμως… μανίκια στον Παναθηναϊκό, ερχόμενος στην Ελλάδα για να κάνει τις πρώτες του προσπάθειες ώστε να διευθετήσει τα καίρια ζητήματα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Νταμπίζας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη ώστε να συναντηθεί μαζί τους και να τους μιλήσει για το «καυτό» θέμα των πληρωμών, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι μαζικές αντιδράσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νταμπίζας θα χειριστεί και τα θέματα των ανανεώσεων, με εκείνα των Λουντ και Δώνη να βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και μέρες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.