ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουτσιάνο σε συμπαίκτες: «Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό»

Ελάχιστες οι πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου με την υπάρχουσα κατάσταση στο τριφύλλι.

Λουτσιάνο σε συμπαίκτες: «Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό»

Ο Λουτσιάνο Νέβες βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη Βραζιλία, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και παρά το γεγονός πως ο ίδιος έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με το τριφύλλι, δύσκολα θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ιδίως όσον αφορά το διοικητικό επίπεδο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος φορ είχε φροντίσει να τονίσει στους συμπαίκτες του ότι δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα καθώς είναι απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης την περίοδο του τραυματισμό του, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά τους προς τον ίδιο.

Πλέον, ο Λουτσιάνο έχει δύο επιλογές ώστε να αποχωρήσει. Κάτι που μπορεί να κάνει μέσω προσφυγής, εφ’ όσον του δίνεται αυτό το δικαίωμα, είτε να περιμένει ώστε να του έρθει πρόταση από άλλον σύλλογο, ούτως ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.