Την τελευταία τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης, με τον Εβρίτη τεχνικό να τους αποχαιρετά με μια σύντομη ομιλία, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον Βασίλη Κωνσταντίνου για το «καυτό» θέμα των πληρωμών.

Ο Ουζουνίδης είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με την «Πράσινη»: «Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας».

Κάπως έτσι, η θητεία του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και επισήμως, έπειτα από 1.5 χρόνο παρουσίας στον πάγκο του τριφυλλιού, με καλές αλλά… τριπλάσιες δύσκολες στιγμές. Ο Ουζουνίδης αναμένεται να μεταβεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων προς εκείνον και το τεχνικό team.