ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κλείδωσε» η εξάδα: Με αυτούς θα πάει στα πλέι οφ ο Πασκουάλ

Πέρασε η προθεσμία των αλλαγών στο ρόστερ της Basket League. Με ποιους ξένους θα πορευτεί ο Πασκουάλ.

«Κλείδωσε» η εξάδα: Με αυτούς θα πάει στα πλέι οφ ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με το Λαύριο ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει αποφασίσει για το εάν θα εξαντλήσει και τις τρεις αλλαγές στις θέσεις των ξένων, εν όψει των πλέι οφ της Basket League.

Η Δευτέρα και η Τρίτη, η καταληκτική ημερομηνία για οποιαδήποτε εσωτερική κίνηση, πέρασαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει οποιαδήποτε νέα αλλαγή όσον αφορά την εξάδα των ξένων. Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στα πλέι οφ με τους ξένους που είχε διαθέσιμους στα δύο τελευταία ματς με την ΑΕΚ και το Λαύριο.

Οι Λεκαβίτσιους, Τζέιμς, Ρίβερς, Λοτζέσκι, Γκιστ, Σίνγκλετον θα παλέψουν μαζί με τους γηγενείς συμπαίκτες τους για το repeat στα πρωταθλήματα, με τους Ντένμον, Γκάμπριελ και Πέιν να μένουν εκτός, μην έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασκουάλ έκανε δύο αλλαγές στο πρόσφατο μέλλον, βάζοντας τον Λοτζέσκι στη θέση του Γκάμπριελ και τον Τζέιμς στη θέση του Ντένμον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.