Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Λουτσιάνο Νέβες στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος, όπως διαβάσατε νωρίτερα είπε στους συμπαίκτες του ότι δε θα γυρίσει στην Ελλάδα και είναι φευγάτος, εξαιτίας των όλων όσων συμβαίνουν στους «πράσινους». Ο ποδοσφαιριστής, που μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, έδειξε ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα που έλειπε από το ρόστερ, μόνο αν αλλάξουν κατά πολύ τα πράγματα, θα συζητήσει για παραμονή του στην ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρόσφατη επαφή από την ΠΑΕ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Λουτσιάνο, αλλά κατά πολύ μικρότερο, στο οικονομικό κομμάτι, απ’ αυτό που έχει τώρα. Συγκεκριμένα, η πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας ήταν 300.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που τώρα ο Βραζιλιάνος άσος παίρνει περισσότερες από 600.000 ευρώ.

Φυσικά, ο Λουτσιάνο κάτι τέτοιο δεν το δέχεται. Οχι διότι είναι αρνητικός στο να ρίξει την αμοιβή του, αλλά διότι υπάρχει ασυνέπεια στο θέμα πληρωμών εδώ και καιρό από τη διοίκηση και ο ίδιος σε καμία περίπτωση δε θέλει να συνεχίσει σε μια τέτοια κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος ο Λουτσιάνο έχει πληρωθεί κάτω από το 1/6 των απολαβών του συμβολαίου του! Ταυτόχρονα, ο παίκτης – όπως και οι υπόλοιποι – διακρίνει μια προχειρότητα σε όλους τους τομείς όλο αυτο το διάστημα από το κλαμπ κι ενώ άλλα περίμενε όταν το καλοκαίρι έπαιρνε την απόφαση να έρθει στη χώρα μας για να γινει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει μόνο εάν αλλάξει το διοικητικό τοπίο και μπει στην ομάδα νέος επενδυτής. Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Γκοϊάνα, περιμένει τις εξελίξεις και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τα πράσινα. Ηδη, είναι σε επικοινωνία με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, εξετάζει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό (ξαναγράφουμε, αν δεν αλλάξει κάτι διοικητικά στον Παναθηναϊκό) και είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει προσφυγή. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Λουτσιάνο δε συνεχίζει στο τριφύλλι.