ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού για το Athens Alive

«Τρέχει» η υπόθεση του Athens Alive, με την κρίσιμη συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου - κυβερνώντων να πραγματοποιείται σήμερα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού για το Athens Alive

Η υπόθεση του Athens Alive συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, παρά το γεγονός πως την ίδια περίοδο πραγματοποιείται οικονομικός έλεγχος από την πλευρά της Pan Asia στην πράσινη ΠΑΕ. Το consortium και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθούν να κερδίσουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, θέτοντας μπροστά τις κρίσιμες επαφές με τους κυβερνώντες, ώστε να φανεί το κατά πόσο θα μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, που φυσικά περιλαμβάνει και τον Παναθηναϊκό.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει προαναγγελθεί ότι το consortium θα καθίσει στο «τραπέζι» με την κυβέρνηση κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον εκπρόσωπο της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, να παρευρίσκονται πιθανότατα στην συνάντηση. Παράλληλα, πιθανή είναι η συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να γίνει αντιληπτή η πρόθεση της κυβέρνησης σχετικά με τον τρόπο παραχώρησης του ΟΑΚΑ, αν δηλαδή θα γίνει εξ ολοκλήρου και όχι σε «κομμάτια».

Οι δύο πλευρές αναμένεται να ρίξουν στο «τραπέζι» όλα τα θέματα που αφορούν το πρότζεκτ, όσον αφορά τον τρόπο για την εφαρμογή του και συνάμα τη νομική θωράκισή του από οτιδήποτε προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο. Η εν λόγω συνάντηση μάλιστα φέρεται να έχει προετοιμαστεί καταλλήλως από την «ομάδα εργασίας» που ασχολείται με το Athens Alive.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.