Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Φενέρ και πρώην του Παναθηναϊκού

Για το γεγονός πως οι υπόλοιποι προπονητές του Final Four είναι «παιδιά» του: «Προφανώς, είναι αλήθεια. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί τους. Με τον Δημήτρη, τον Πάμπλο και τον Σαρούνας. Το ξεκινήσαμε από χθες. Δεν είναι εύκολο. Είναι πιο νέοι. Ο Σάρας είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να πάμε κάπου απόψε. Πάντα έπαιζε με την καρδιά του. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι εδώ. Ξέρω πόσο ξεχωριστός είναι ο Σαρούνας για την ομάδα του και πόσο σκληρά δούλεψε. Οι άλλες δύο ομάδες είναι ιστορικές. Χαίρομαι που βλέπω τους φίλους μου εδώ στο Final Four».

 Για το 10ο τρόπαιό του, την ατμόσφαιρα που περιμένει και αν πιστεύει πως θα τον στηρίξουν οι Σέρβοι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ για τον 10ο τίτλο, μόνο το ματς με τη Ζαλγκίρις. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό. Ξέρω πως θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο καθένας θα στηρίξει την ομάδα που θέλει. Ας νικήσει ο καλύτερος».

Για το γεγονός πως το 2003 ο Παούλιους Γιανκούνας είχε κάνει ντεμπούτο απέναντι στον ίδιο και τον Παναθηναϊκό: «Δεν το θυμάμαι, ειλικρινά. Πιστεύω πως είναι ο ηγέτης της ομάδας του. Κάνει πολλά για την ομάδα του. Θα είναι κλειδί για εμάς να τον σταματήσουμε. Όπως λέει ο Σαρούνας, για να έχουμε κάποιες πιθανότητες στο τέλος του αγώνα».

Για την πίεση: «Αυτή η ιστορία με την πίεση ξεκίνησε αμέσως μετά το περσινό Final Four. Θέλω να δω πού θα είναι ο Σαρούνας το απόγευμα. Αυτή είναι πίεση. Τα άλλα είναι δουλειά, ως συνήθως».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS