ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταμπίζας σε παίκτες: «Χαμηλό το μπάτζετ – Μένουν μόνο όσοι θέλουν»

Έγινε η συνάντηση μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα και των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Τι είπε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας στους ποδοσφαιριστές.

Νταμπίζας σε παίκτες: «Χαμηλό το μπάτζετ - Μένουν μόνο όσοι θέλουν»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Νίκου Νταμπίζα και μετέβησαν σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, προκειμένου ν’ ακούσουν το τι έχει να τους πει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Με εξαίρεση τον Λουτσιάνο, τον Ινσούα και τον Κουλιμπαλί που βρίσκονται εκτός Ελλάδος, οι υπόλοιποι έδωσαν το παρόν στη συνάντηση.

Ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και πως γνωρίζει αρκετά καλά τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, τονίζοντας ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια σε όσους έμειναν και πάλεψαν ώστε ο Παναθηναϊκός να κρατηθεί όρθιος τη σεζόν που πέρασε και συμπλήρωσε ότι σε λίγο καιρό θα γνωρίζουν όλοι τον νέο προπονητή της ομάδας.

Παράλληλα, μίλησε για την ιδιαίτερη φάση στην οποία βρίσκεται το τριφύλλι, καθώς είναι σε εξέλιξη ο οικονομικός έλεγχος από πλευράς Pan Asia, αλλά μέχρι να συμβεί το οτιδήποτε, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να υπάρχει αξιοπιστία, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό και το οτι στην ομάδα θα μείνουν όσοι το θελήσουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε στους παίκτες ο Νταμπίζας:

«Εκτός από εμένα που είμαι εδώ, λείπει ένας συνδετικός κρίκος ο προπονητής. Θα ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας σε λίγο καιρό. Οι πιο παλιοί ξέρετε δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας έχουν πει μέχρι σήμερα, αλλά όλα αυτά είναι… χθες.

Ξέρω για την εξόφληση των δόσεων στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από ‘δω και πέρα τι θα γίνεται. 
Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να λέω πολύ λίγα λόγια, δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου.

Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται. Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.

Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά του να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...