ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζαλγκίρις… δαγκωτό για τον Λεκαβίτσιους

Οι εκτιμήσεις του Λιθουανού για το Final-4 του Βελιγραδίου και τον νικητή της διοργάνωσης.

Ζαλγκίρις... δαγκωτό για τον Λεκαβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Euroleague σχετικά με το Final-4 του Βελιγραδίου, στηρίζοντας την πρώην ομάδα του, τη Ζαλγκίρις, πιστεύοντας ότι έχει τα φόντα ώστε να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να σηκώσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεκαβίτσιους:

Για το Φενέρ – Ζαλγκίρις: «Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις θα κερδίσει. Είναι μόνο δύο παιχνίδια και συνήθως τα φαβορί κερδίσουν, αλλά όχι πάντα. Αυτά τα παιχνίδια είναι 50-50 και είναι η πρώην ομάδα μου, ελπίζω η Ζαλγκίρις να κερδίσει».

Για το ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ: «Νομίζω θα κερδίσει η Ρεάλ. Έχουν μία πολύ καλή ομάδα και παίκτες σε κάθε θέση. Ο Σέρχιο Γιουλ είναι πίσω και ήταν σε καλή κατάσταση απέναντί μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.985 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποιος θα σηκώσει την κούπα: «Θα στοιχημάτιζα στην Ζαλγκίρις, την πρώην ομάδα μου. Τους εύχομαι τύχη και πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν».

Για τον MVP του Final-4: «Πιστεύω πως ο MVP θα είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Έχει παίξει καλά σε όλη την σεζόν. Είναι σταθερός, ο ηγέτης της ομάδας και πιστεύω πως θα βγει MVP»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.