Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα μιλήσει τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Θέμα συζήτησης είναι, φυσικά, το Athens Alive. Στην αρχή πρόταση του κονσόρτιουμ για τη ριζική μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ, ο συντελεστής δόμησης ήταν στο 1,2, με την ελληνική κυβέρνηση να ζητάει να πέσει στο 0,4 προκειμένου  να μην υπάρξουν προβλήματα με ενδεχόμενες προσφυγές. Μετά τη νέα μελέτη και αναθεώρηση του πρότζεκτ από τους συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου, ο συντελεστής δόμησης έχει πέσει στο 0,8, αλλά αυτό δε φαίνεται να είναι αρκετό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LIVE, αν η κυβέρνηση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρουν τη χρυσή τομή, στη συνάντηση που θα έχουν, τότε το κονσόρτσιουμ θα καταθέσει νέα πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή η πρόταση μάλιστα θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή της PAN ASIA, αλλά και από ότι άλλο έχει προηγηθεί.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο άμεσος συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Σταύρος Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και άλλους υπουργούς για το θέμα. Καταλαβαίνει κανείς ότι η συνάντηση της Δευτέρας είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα απ’ αυτή θα εξαρτηθεί αν θα έχουμε μεγάλη επιστροφή από τον Γιαννακόπουλο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ή όχι.