ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματικότητα που σοκάρει: Μπάτζετ 3,5 εκατ. ευρώ

Αν δε γίνει η αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τότε η χρονιά που θα έρθει θα είναι εξαιρετικά δύσκολη με βάση το πλάνο Αλαφούζου.

Πραγματικότητα που σοκάρει: Μπάτζετ 3,5 εκατ. ευρώ

Το ξέραμε, το γράφαμε, αλλά πλέον είναι και πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που προκαλεί θλίψη και σοκάρει, μα στην παρούσα φάση δεν αλλάζει. Αν δεν προκύψει αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με νεα ιδιοκτησία, χρήμα και κυρίως όραμα, τότε όχι απλά θα έχουμε μια από τα ιδια τη νέα σεζόν, αλλά και πολλά χειρότερα.

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε χθες τους ποδοσφαιριστές για τα… από εδώ και στο εξής. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήταν προσγειωμένος και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλάει υποθετικά για το αν θα έρθουν καλύτερες μέρες, από τη στιγμή που τίποτα δε θεωρείται δεδομένο.

Οι “πράσινοι” (ξαναγράφουμε, αν δεν προκύψει, τελικά, αλλαγή ιδιοκτησίας) θα πάνε με σφικτό πλάνο Αλαφούζου τη νέα σεζόν. Με ένα μπάτζετ στα 3-3,5 εκατ. ευρώ, με απαγόρευση μεταγραφών και φυσικά με ένα -6 στην πλάτη τους, αν οριστικοποιηθεί η αλλαγή ποινής υποβιβασμού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.