Σύμφωνα με το politis.com.cy, το κανάλι βλέποντας τις αντιδράσεις του κοινού για το περιεχόμενο του προγράμματος αποφάσισε να βγάλει από το πρόγραμμα το ριάλιτι παιχνίδι.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, παρόλο που οι αρχικές σκέψεις των υπευθύνων του καναλιού ήταν η μετακίνηση του προγράμματος στη μεταμεσονύχτια ζώνη, τελικά αποφασίστηκε το πρωί της Παρασκευής, μετά και τα δημοσιεύματα, η άμεση διακοπή του.

Την εξέλιξη επιβεβαιώνει και το αποψινό αλλαγμένο πρόγραμμα, καθώς στη θέση του «Game of love» θα προβληθεί σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Celebrity game night».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και κατά των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, που έχουν την ευθύνη επίβλεψης των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Λίγο νωρίτερα το ΕΣΡ είχε καλέσει σε ακρόαση τον ΑΝΤ1 σχετικά με την αμφιλεγόμενη εκπομπή, μετά από σωρεία καταγγελιών.

Η εισαγγελική έρευνα έχει στόχο να εξακριβωθεί αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Πηγή: www.lifo.gr

Ενότητες