ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και επισήμως… αετός ο Βλαχοδήμος (vid)

H Μπενφίκα παρουσίασε σήμερα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος εξέφρασε την ανυπομονησία του για μια μεγάλη καριέρα στην Πορτογαλία.

Και επισήμως... αετός ο Βλαχοδήμος (vid)

Ο 24χρονος τερματοφύλακας παρουσιάστηκε σήμερα από τη νέα του ομάδα, με την οποία είχε δώσει τα «χέρια» από τα τέλη του 2017, δηλώνοντας ανυπόμονος να αγωνιστεί με τους «αετούς».

Ο «Όντι» έχει υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών με τη Μπενφίκα και στις πρώτες του δηλώσεις είπε τα εξής: «Η Μπενφίκα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με εκπληκτικούς οπαδούς κι ένα υπέροχο γήπεδο. Μίλησα με τον Κώστα Μήτρογλου και μου είπε ότι πρόκειται για ένα φανταστικό κλαμπ. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω να παίζω.Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω να έρθει ότι καλύτερο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...