ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είπε «όχι» ο Αλαφούζος για χάρη των υπόλοιπων

Το παρασκήνιο με τις επαφές για τα τηλεοπτικά και η άρνηση του Mr ΣΚΑΪ.

Είπε «όχι» ο Αλαφούζος για χάρη των υπόλοιπων

Συνεχίζεται το σίριαλ που αφορά την εύρεση τηλεοπτικής στέγης εν όψει της νέας σεζόν για έξι από τις ομάδες της Super League, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι οι έξι «άστεγες» ομάδες έστειλαν επιστολή στη Nova κατηγορώντας τη για ανισομέρεια. Παράλληλα, το ρεπορτάζ της Live Sport αποκαλύπτει άλλη μια ενδιαφέρουσα πτυχή που αφορά τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε έρθει σε επαφή με κορυφαίο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού για τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει πρόταση. Ωστόσο ο Mr ΣΚΑΪ την απέρριψε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος; Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε να αφήσει στην άκρη τις πέντε υπόλοιπες «άστεγες» ομάδες, οι οποίες στήριξαν τον Παναθηναϊκό στην ψηφοφορία της Super League και έχουν μπει -εδώ και καιρό- σε μια προσπάθεια εύρεσης κοινής συμφωνίας που αφορά τα τηλεοπτικά. Κι αυτό φέρεται να βρίσκεται στο μυαλό του Αλαφούζου, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει με τους υπόλοιπους πέντε μια συνολική συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.