ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήρε 750.000 για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Σημαντική οικονομική ανάσα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού η Αλ Αϊν πλήρωσε τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ και στα πράσινα ταμεία μπήκαν 750.000 ευρώ.

Πήρε 750.000 για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Η είδηση μεταφέρθηκε, αρχικά, από τον δημοσιογράφο Αντώνη Οικονομίδη στο twitter.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό ύωους 750.000 ευρώ, που αφορά τη δεύτρη δόση της Αλ Αϊν για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, δόθηκε χθες και οι “πράσινοι”, έστω και με καθυστέρηση, παίρνουν πολύ σημαντική οικονομική ανάσα, ενόψει της συνέχειας.

Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν πολύ τη διοίκηση να καλύψει υποχρεώσεις που τρέχουν και ο προγραμματισμός να γίνει με μεγαλύτερη άνεση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...