ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με ΠΑΟΚ στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Έμαθε τον αντίπαλό του το τριφύλλι. Δείτε τι έγινε στο ματς του ΟΑΚΑ.

Με ΠΑΟΚ στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα άνετο πέρασμα από τη Ρόδο και εξασφάλισε την παρουσία του στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League. Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς στο νησί, οι πράσινοι έμαθαν τον επόμενο αντίπαλό τους, ο οποίος προέκυψε από το ντέρμπι των «δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ.

Το τριφύλλι (με πλεονέκτημα έδρας) θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ για να βρεθεί για ακόμη μια χρονιά στους τελικούς της Basket League, καθώς η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πέρασε νικηφόρα με 93-88 από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και σε συνδυασμό με τη νίκη του στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κορυφαίος για την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ο Πέτεγουεϊ με 21 πόντους, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (αγωνίζεται δανεικός στους ασπρόμαυρους από τον Παναθηναϊκό) σημείωσε 5 πόντους (συν τρία ριμπάουντ).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.