Γεμάτη εξελίξεις θα είναι η εβδομάδα που έρχεται για τον Παναθηναϊκό, με τις ειδήσεις να προκύπτουν απ’ όλα τα μέτωπα, όπως είναι το γηπεδικό/διοικητικό, του προπονητή και φυσικά των ποινών που αναμένεται να έρθουν λόγω της μη αδειοδότησης.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και τους αρμόδιους υπουργούς για το πρότζεκτ του Athens Alive. Οι δύο πλευρές θα βάλουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα κι αν υπάρξει συμφωνία, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τα πρώτα ουσιαστικά βήματα της εκπόνησης ενός σχεδίου που θα αλλάξει ριζικά τον χάρτη της Αθήνας αλλά και του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Νίκος Νταμπίζας για να υπογράψει και ν’ αναλάβει με κάθε επισημότητα τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό. Δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη (πιθανότατα) θα λάβει χώρα το κρίσιμο ραντεβού του 44χρονου τεχνικού διευθυντή με τον Γιώργο Δώνη, ώστε να φανεί εάν θα είναι εκείνος ο νέος προπονητής του τριφυλλιού, η οι «πράσινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Τέλος, την Παρασκευή, η ΕΠΟ θα κληθεί να επικυρώσει την αλλαγή των ποινών για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, κάτι που αφορά άμεσα τον Παναθηναϊκό. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ θα κρίνουν εν πολλοίς τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, καθώς στον σύλλογο περιμένουν να δουν εάν τελικά θα ισχύσει (το πιθανότερο) η εκκίνηση με -6 στο νέο πρωτάθλημα και οι περιορισμοί μεταγραφών και ανανεώσεων.