ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιστορική νίκη για Πασκουάλ

Μπροστά του μόνο ο Ομπράντοβιτς.

Ιστορική νίκη για Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου, έκανε το 2-0 στη σειρά και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Το εν λόγω αποτέλεσμα στη Ρόδο ήταν ιστορικής σημασίας για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μέσα σε δύο σεζόν κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της λίστας των «πρασίνων» προπονητών με τις περισσότερες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Καταλανός κόουτς μετρά πλέον 57 επιτυχίες στην Basket League, μία περισσότερη από τους Λευτέρη Σούμποτιτς και Αργύρη Πεδουλάκη (56). Ο Ισπανός τεχνικός χρειάστηκε 60 ματς για να φτάσει τις 57 νίκες, ενώ ο Σούμποτιτς είχε 56 σε 72 ματς και ο Πεδουλάκης 56 σε 67 ματς Πρωταθλήματος.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, η πρωτιά ανήκει στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που αποχώρησε το 2012 έχοντας στο παλμαρέ του 384 νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.