Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες προσαγωγές ή συλλήψεις,

Θυμίζουμε πως την Κυριακή ο κ. Μπουτάρης πήρε εξιτήριο. Ο κ. Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

Τόσκας: Οι τραμπούκοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους
«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», τονίζει με ανάρτηση του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας έτσι την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.

«Επικοινώνησα με τον Γιάννη Μπουτάρη λίγο μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Τον διαβεβαίωσα ότι η @hellenicpolice καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που του επιτέθηκαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: newpost

Ενότητες