ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Final 4 της ΕΣΚΑ και οι Παμπαίδες 2003!

Οι προκρίσεις σε Final 4 συνεχίζονται για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.!

Στο Final 4 της ΕΣΚΑ και οι Παμπαίδες 2003!

Αυτή τη φορά σειρά είχε το ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 2003 το οποίο προκρίθηκε στο Final 4 της ΕΣΚΑ αφού κέρδισε και το Κολλέγιο Deree στον νοκ άουτ αγώνα που διεξήχθη χθες το βράδυ της Κυριακής 20/5 στο κλειστό γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος με 58-47!

Σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών, με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. να αντιμετωπίζει τον ΑΣΚ Τριπλή Κορώνα (PAO BC ACADEMY) στον πρώτο ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, ενώ στον 2ο ημιτελικό αναμετρώνται η Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου με τον Γ.Σ. Περιστερίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο Σαβ/κο, 25 και 26/5.

Η ομάδα του Γιώργου Καντζιλιέρη έχει προκριθεί και στο Final 4 του Τουρνουά Υποδομών, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από την ΕΣΚΑ αλλά και την ΕΣΚΑΝΑ

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 4.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ DEREE 58-47

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 28-21, 43-37, 58-47

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καντζιλιέρης): Καμηλιέρης 6, Καστίγιο 4, Πατρινός 12, Λαϊνάς 5, Πουλάκης 3, Κουτσονικόλας 7(1), Σαλάππας 7(1), Πολύζος 13, Μαϊλάι, Γκιομέμος, Μουρτίδης 2, Τσελεπίδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.